نظر شما در رابطه با خواص غذايي اسفناج چيست؟

اسفناج «گياهي است كه هم جنبه مثبت دارد و هم جنبه منفي»!

جالب است كه بدانيد اسفناج هم مانند ساير گياهان و در همان حد حاوي آهن است و نه بيش تر!! و اين تصور اشتباه گذشتگان است كه به ما منتقل شده است. اسفناج حاوي آهن 3 ظرفيتي است و براي اين كه بتواند در بدن قابل استفاده و جذب باشد بايد به آهن 2 ظرفيتي تبديل شود.

به عبارتي آهن مورد نياز و قابل استفاده در بدن آهن 2 ظرفيتي است البته بدن توانايي تبديل آهن 3 به آهن 2 را داشته و اين تبديل و تغيير در روده و در حضور ويتامين C انجام مي گيرد.

اسفناج حاوي ماده اي به نام اسيد اگزاليك است كه به اگزالات تبديل مي شود و در اين شكل (يعني اگزاليك) با كلسيم در بدن هماهنگ شده (به هم مي چسبند) و مانع از رسوب كلسيم در استخوان ها مي شوند. به عبارتي كلسيم بدن را مي گيرد و از بدن دفع ميكند. به همين علت بهتر است اسفناج با موادي مثل ماست كه خود داراي كلسيم (به شكل براني) استفاده شود تا به اين وسيله از كلسيم داخل ماست براي دفع اگزالات خود استفاده كند و از كلسيم داخل بدن و استخوان ها برداشت نكند.

  
نویسنده : ميلانی ; ساعت ۸:٥٧ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ٢٥ شهریور ،۱۳۸٢