رابطه ديابت و دارچين

تازه‌ترين تحقيقات دانشمندان نشان مي‌دهد كه افزودن اندكي دارچين به غذاي روزانه، مي‌تواند در حفظ سلامتي بيماران ديابتي مفيد باشد.


به گزارش خبرگزاري «رويترز»، بيماران ديابتي كه به مدت 40 روز، روزانه يك گرم دارچين به رژيم غذايي معمولي خود افزودند، ميزان قند خون، كلسترول و چربي‌هاي خونشان تا 30 درصد كاهش يافت و كم شدن ميزان كلسترول، قند و چربي خون، تأثير مفيدي براي بيماران ديابتي به دنبال دارد.


افزودن مقدار كمي دارچين به قهوه صبحانه، آب پرتقال يا غلات مفيد است و با جوشاندن آب با يك تكه دارچين، به راحتي مي‌توان چاي دارچين تهيه كرد. يك گرم دارچين، فقط 3 كالري دارد و بيماران ديابتي بدون نگراني از چاق شدن مي‌توانند آن را مصرف كنند.

  
نویسنده : ميلانی ; ساعت ۱٠:٠٤ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٧ تیر ،۱۳۸۳