رابطه ديابت و دارچين

تازه‌ترين تحقيقات دانشمندان نشان مي‌دهد كه افزودن اندكي دارچين به غذاي روزانه، مي‌تواند در حفظ سلامتي بيماران ديابتي مفيد باشد. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


به گزارش خبرگزاري «رويترز»، بيماران ديابتي كه به مدت 40 روز، روزانه يك گرم دارچين به رژيم غذايي معمولي خود افزودند، ميزان قند خون، كلسترول و چربي‌هاي خونشان تا 30 درصد كاهش يافت و كم شدن ميزان كلسترول، قند و چربي خون، تأثير مفيدي براي بيماران ديابتي به دنبال دارد.


افزودن مقدار كمي دارچين به قهوه صبحانه، آب پرتقال يا غلات مفيد است و با جوشاندن آب با يك تكه دارچين، به راحتي مي‌توان چاي دارچين تهيه كرد. يك گرم دارچين، فقط 3 كالري دارد و بيماران ديابتي بدون نگراني از چاق شدن مي‌توانند آن را مصرف كنند.

/ 0 نظر / 42 بازدید